Nevaříme jen nezvyklá jídla pro někoho ve zvláštních kombinacích, ale dáváme našim zákazníkům svým přístupem pocit sounáležitosti s těmi, kteří mají rádi přírodu a chtějí pro sebe něco více, než jen zhltnout „hotovku“a utíkat zpět do zaměstnání.

Kde jinde byste mohli ochutnat bio tempeh, tofu, bio bulgur, quinou, bio špaldové kernoto a spoustu dalších pro Zahradu naprosto typických potravin, které svým složení a způsobem přípravy prospívají vašemu zdraví. Vše v nekuřáckém prostředí bez hlučícího rádia s reklamami...

V restauraci je 68 míst, 30 na venkovní terásce, dětské sedačky, dětský koutek, mini hřišťátko venku, přebalovací mini místnost i nočníky na obou wc.

Vaříme tři hotová jídla – vegetariánský talíř, makrobiotický talíř a masový talíř. Každý den minimálně jedno jídlo bezlepkové. Vybraná jídla můžete libovolně kombinovat.

Pečeme si vlastní dezerty i různé celozrnné chléby. Vyrábíme pomazánky, svačiny i snídaňové kaše. 

Přijímáme stravenky a platební karty.

Rozvážíme obědy do kanceláří a bytů pouze v centru Teplic. 

V restauraci pořádáme kurzy vaření pro veřejnost a připravujeme projekt pro rekvalifikační kurzy a vzdělávání s akreditací ministerstva školství. 

Odpoledne prostory restaurace slouží pro přednášky, školení a jiné akce. Víkendy pak restaurace Zahrada poskytuje prostor školením a nebo třeba svatebním hostinám.

Nakupujeme přímo z českých zdrojů, z farem a od nadšenců našeho typu, proto můžeme vařit za příznivé ceny, protože nechceme podporovat dovoz potravin přes půl planety. Máme již vlastní pěstitele, kteří pěstují přímo pro Zahradu a podle našeho výsevního plánu a to vše pěkně v bio kvalitě. Také vykupujeme přebytky od permakulturních nadšenců.

Restaurace byla založena v roce 2007. 

V roce 2008 oceněna "Originálním místem"

2012 Ocennění majitelky za projekt Zahrada Osobností roku Ústeckého Kraje 

2017 Zařadění se do Maurerova průvodce 

2018 Nominace Zaměstnavatel roku - zaměstnávání osob s handycapem 

2018 Ocenění Ústecké Kraje - společenská odpovědnost 

Na viděnou u nás!

Lucie Beyerová (Tomášková) 
zakladatelka - šéfkuchařka a manažerka Zahrady