Momentálně je od 20.12.2019 uzavřena a nabízí prodej zavedené pobočky formou franchisy a nebo manažeské smlouvy. Resatauraci je možné ihned převzít a začít provozovat. Zákazníci vědí, že do konce ledna by byla zavřená a možná od února bude moci opět fungovat. 

V případě zájmu prosím pošlete e-mail na c111sro@gmail.com 

Restaurace Zahrada byla založena v roce 2007 a otevřena 7.9.2007, 20.12.2019 pozastavila provoz, jelikož momentálně není na trhu práce dostatek kvalifikovaného personálu. Dlouhodobě působila s menším týmem, než je třeba ke svým standardům. Dokud se situace nezlepší a nebo nepřijde nový provozovatel, nebude fungovat na denní bázi, na kterou jste byli zvyklí. 

Prodej franchizy Teplice: https://www.restaurace-zahrada.cz/franchisa-teplice

Zahrada vaří nejen nezvyklá jídla pro někoho ve zvláštních kombinacích, ale dává zákazníkům svým přístupem pocit sounáležitosti s těmi, kteří mají rádi přírodu a chtějí pro sebe něco více, než jen zhltnout „hotovku“a utíkat zpět do zaměstnání.

Kde jinde byste mohli ochutnat bio tempeh, tofu, bio bulgur, quinou, bio špaldové kernoto a spoustu dalších pro Zahradu naprosto typických potravin, které svým složením a způsobem přípravy prospívají vašemu zdraví. Vše v nekuřáckém prostředí bez hlučícího rádia s reklamami...

V restauraci je 68 míst, 30 na venkovní terásce, dětské sedačky, dětský koutek, mini hřišťátko venku, přebalovací mini místnost i nočníky na obou wc. V přebalovací mini místnosti je i mikrovlnná trouba. (Věříme, že do budoucna tam bude jen jako připomínka toho, jak dříve některé maminky z neznalosti ohřívaly jídlo svým dětem. My ji v provozu kuchyně nemáme a mít nikdy nebudeme)

Vaříme tři hotová jídla – vegetariánský talíř, makrobiotický talíř a masový talíř. Každý den minimálně jedno jídlo bezlepkové. Vybraná jídla můžete libovolně kombinovat.

Pečeme si vlastní dezerty i různé celozrnné chléby. Vyrábíme pomazánky, svačiny i snídaňové kaše. 

Přijímáme stravenky a platební karty.

Rozvážíme obědy do kanceláří a bytů pouze v centru Teplic. Duchcov, Dubí, Krupka bohužel nespadá do naší rozvozové trasy. 

V restauraci pořádáme kurzy vaření pro veřejnost a připravujeme projekt pro rekvalifikační kurzy a vzdělávání s akreditací ministerstva školství. 

Odpoledne prostory restaurace slouží pro přednášky, školení a jiné akce. Víkendy pak restaurace Zahrada poskytuje prostor školením a nebo třeba svatebním hostinám.

Nakupujeme přímo z českých zdrojů, z farem a od nadšenců našeho typu, proto můžeme vařit za příznivé ceny, protože nechceme podporovat dovoz potravin přes půl planety. Máme již vlastní pěstitele, kteří pěstují přímo pro Zahradu a podle našeho výsevního plánu a to vše pěkně v bio kvalitě. Také vykupujeme přebytky od permakulturních nadšenců.

Ocenění:

V roce 2008 oceněna "Originálním místem"

2012 Ocennění majitelky za projekt Zahrada Osobností roku Ústeckého Kraje 

2017 Zařadění se do Maurerova průvodce 

2018 Nominace Zaměstnavatel roku - zaměstnávání osob s handycapem 

2018 Ocenění Ústecké Kraje - společenská odpovědnost 

Na viděnou u nás!

Lucie Beyerová (Tomášková) 
zakladatelka - šéfkuchařka a manažerka Zahrady