Nabídka převzetí restaurace s klientelou

Restaurace je momentálně uzavřena. 

 

Co je Zahrada?

„Osázet zahradu, znamená věřit v zítřek“

Kvalitní a nutričně vyvážené jídlo, sestavené renomovanou šéfkuchařkou s mnohaletými zkušenostmi. Zaštítěné studiem prestižního Kushi institutu.

Konceptem je nikoho nediskriminovat a obsáhnout v menu nabídku pro vegetariány, vegany, makrobiotiky, bezlepkovou dietu, low carb, fitness – maso. Vlastní dezerty a chléb. Svačinky a doplňkový prodej. Regionální potraviny. Hlavní nabídka jsou hotová jídla – obědy.

Otevře se i večerní provoz, pro který je již připravený koncept prodloužené otevírací doby do večera a víkendy. 

Nabídka reaguje na roční období a tradice. Jaro - detoxikační nápoje, léto – svěží dezerty, vlastní zmrzlina, podzim – zahřívací jídla, zima – kvašené posilující probiotické saláty… Valentýn – dorty ve tvaru srdíček, Svatý Martin – Svatomartinské Vandrovníčky, Vánoce – bio těsta na cukroví a další.

Benefity podniku

  • Výborné renomé. Zahrada je již zavedená a prověřená značka. Hotová a vybavená provozovna. Rychlá návratnost. Skvělá investice a její zhodnocení. S návratností 2-3 roky.
  • Vlastní pěstitelé zeleniny v sezóně. Prověření dodavatelé z oblasti bio potravin. Vlastní kompost na permakulturní zahradě. Recyklace odpadů.
  • Nová splacená firemní auta (najeto 12 000 km)
  • Ekologické obaly na jídlo, dokonce i káva v kompostovatelných obalech od pražírny. 
  • Firma vlastněná jednou majitelkou, která ji zná 100% a bude vás podporovat.


Co potřebujete mít?

  • Smysl pro detail a pořádek. 
  • Chuť a vášeň pro vaření a servírování pokrmů. 
  • Dobré manažerské schopnosti a dovednosti. 
  • Tým aktivních zaměstnanců. 
  • Zodpovědnost při denním provozu vaší restaurace. 
  • Zkušenosti s vedením zaměstnanců v gastro provozu ideálně. 
  • 2,8 mil. Kč vlastních prostředků


Co vás a vaše zaměstnance naučíme?

  • Dovednosti skvělého personálu. Vše o vegetariánství, veganství, makrobiotice, low carb….
  • Vařit dle našich receptur a norem. Péci originální dezerty a pečivo, nápoje. 
  • Rozvážet na již zavedených trasách.
  • Dodržovat všechny předpisy spojené s vedením restaurace (HACCP, BOZP…)


Jak vás podpoříme?

  • Školením ve všech oblastech v gastro provozu. Sestavováním menu a nápojového lístku. Databází prověřených receptur s kalkulacemi. Přísunem novinek, které budou vždy součástí jídelníčku, aby bavil zákazníky. Hotovým pokladním systémem a přehledem skladu. Seznamem dodavatelů. Marketingovým plánem. Ročním plánem. Zkušenostmi 13 let provozu. Propracovaným systémem řízení restaurace. 
  • Pravidelnými kurzy vaření v restauraci pro vaše zákazníky. 
  • Marketingovou podporou. Stálým budováním značky v médiích v ČR i zahraničí. Facebook, Instagram. Periodika. Rádio. Venkovní akce za pomoci speciálního promo týmu. Farmářské trhy, akce se zdravým životním stylem (např. Superfestival Most)
  • Kontrolu provozu restaurace. 
  • Aktivní základnou zákazníků, kteří mají své profily na webu restaurace a rádi využívají různých akcí a nabídek.


Co od vás za to budeme chtít?

  • Osobní zapojení do práce ve vaší restauraci. 
  • Měsíční poplatek za marketingové kampaně a podporu značky. 
  • Provizní poplatek ze zisku. Pokud nevyděláváte, neplatíte. 
  • Uzavření franchisové smlouvy. 


Kontakt

C 111 s.r.o.
Lucie Beyerová
Dubská 356/2, Teplice 41501
+420 774 321 005
c111sro@gmail.com