Kurz - Kimchi, pickles a saláty - sobota
Probiotické saláty jsou nepostradatelnou součástí jídelníčku. Naučím vás, jak na to a uvidíte, že je to hračka. Chutnají báječně a jejich variace jsou neomezené. Nedělní kurz se kvůli kapacitě dělí na sobotu a neděli. Vyberte si, který termín vám více vyhovuje.

Co budeme připravovat?
To nejlepší z naší produkce!
Klasické pickles a jeho různé varianty - s řepu, celerem, křenem, kořením...
Vodní pickles.
Cibule v shoyu a banche.
Zázvorové párty pickles.
Korejské Kimcchi v nší vegan a RAW úpravě.
Korejský mrkvový salát s koriandrem a chilli.
Klasickou zálivku Vinaigrette, dresink na pravý Caesar salát.
O kurzech:
Kurzy jsou pořádány v prostorech bio restaurace Zahrada. Podíváte se to profesionální kuchyně, kde se v týdnu připravují vaše oblíbená jídla a dezerty. Lektorkou vám bude sama šéfkuchařka a manažerka Zahrady Lucie Tomášková Beyerová. Deset let praxe v denním provozu restaurace a studium na prestižní škole je zárukou nevšedního zážitku. Vyzkoušíte si na chvíli být v týmu nováčků kuchařů.
Co s sebou:
Pohodlné oblečení, vlastní ostrý nůž, utěrku, zástěru. Na kurzech se smí fotit i nahrávat. Většinou jsou připraveny i netradiční suroviny na prodej – například čerstvý lotosový kořen, či některá z probíraných suroviny, kterou byste chtěli přivézt domů. Krabičky na vaše výtovory :) Na tomto kurzu si připravít vlastní zásobu kvašené zeleniny a sklenice budou v ceně kurzu. Ty si poté odnesete domů a necháte kvasit.
Studijní materiály a recepty jsou v ceně kurzu. Poznámkový blok je určitě dobré mít s sebou.
Suroviny, ze kterých budeme vařit jsou v ceně kurzu. Není třeba nic shánět.
Jak se přihlásit:
Pomocí formuláře na webových stránkách. Pokud nejste zaregistrovaní, během chvíle vás intuitivní formulář navede.
Cena kurzu: 800 Kč