Kurz - Bezlepkové vaření a pečení - ZRUŠENO

Chcete upéct bezlepkové pečivo nebo dort podle osvědčených receptů biorestaurace Zahrada? Nebo uvařit oběd bez lepku? Pak je tento kurz přímo pro vás.

Kurz vaření a pečení bez lepku -ZRUŠENO 

Co si na kurzu ukážeme a ochutnáme?

  • Celerový burgr v bezlepkové housce od A do Z.
  • Čokoládový korpus a s tofu krémem - celý čokoládový dort slazený datlemi a sirupem.
  • Pohankový 24 hodin kvašený chléb
  • a další recepty podle vašich přání, které mi můžete zasílat e-mailem.

 

Na kurzu získáte 15 receptů a spoutu inspirace jak na to!

Recepty pro vegan – vege a makrobio kuchyň.

Co s sebou?

Pohodlné oblečení, vlastní ostrý nůž, utěrku, zástěru. Krabičky na vaše výtvory :) Poznámkový blok je určitě dobré mít s sebou. Na kurzu je možné nahrávat a fotit.

Co si odnesete?

Spoustu zážitků a pozitivní energie lidí, kteří touží vařit jinak a cítit se skvěle. Studijní materiály a recepty. Spousty receptů, které jak uvidíte lze obměňovat a tvořit z nich další a další.

Něco málo vzorečků z výroby, protože hodně jich je tak dobrých, že je hned sníme :D

Jak se přihlásit?

Pomocí formuláře na webových stránkách. Pokud nejste zaregistrovaní, během chvíle vás intuitivní formulář navede. Díky registraci vám už žádný kurz neunikne, jelikož budete mezi prvními, kteří se o kurzu dozvědí.

Cena kurzu: 1500 Kč

Platba na místě v hotovosti.

Pokud se nebudete moci na kurz dostavit, prosím o kontaktování e-mailem (info@restaurace-zahrada.cz), nebo přímo sms 774321005 co nejdříve anebo se rovnou skrze profil odhlásit.

Kurz lze přenechat i jinému účastníkovi. Pokud přihlašujete na kurz kamarádku, prosím uveďte to do poznámky v přihlášce.

O kurzech:

Kurzy jsou pořádány v prostorech Biorestaurace Zahrada. Podíváte se to profesionální kuchyně, kde se připravovala oblíbená jídla a dezerty. Lektorkou vám bude sama šéfkuchařka a manažerka Zahrady, Lucie Beyerová. Čtrnáct let praxe v denním provozu restaurace a studium na prestižní škole je zárukou nevšedního zážitku. Vyzkoušíte si na chvíli být v týmu nováčků kuchařů.

Suroviny, ze kterých budeme vařit jsou v ceně kurzu. Není třeba nic shánět.

Kurzy se z prostoru restaurace budou po létě 2020 stěhovat, jejich další působiště se včas dozvíte. Kurzy budou i nadále a dokonce i on line.