Kurz - Kurz pečení kváskového chleba a pickles

Kvašení či fermentování, jak je libo. Jedinečný způsob přípravy pokrmů, které prospívají zdraví.

Kurz pečení kváskového chleba a nakládání zeleniny 

Recepty na kváskové i drožďové chleby. Jak se starat o kvásek a jak ho založit. Jak si naložit pickles, párty pickles a Kimchi podle osvědčených receptů Lucie Beyerové. 

Co s sebou?

Pohodlné oblečení, vlastní ostrý nůž, utěrku, zástěru. Krabičky na vaše výtvory :)

Co si odnesete?

Studijní materiály a recepty jsou v ceně kurzu.

Suroviny, ze kterých budeme vařit jsou v ceně kurzu. Není třeba nic shánět.

Na tomto kurzu si připravíte vlastní zásobu kvašené zeleniny a sklenice budou v ceně kurzu. Ty si poté odnesete domů a necháte kvasit. Bude to ale chtít přijet autem, pokud budete chtít domů přivézt svou vlastní naloženou zeleninu, která bude ve 3l lahvích a ty budou určitě tři ks. 

Naložené 3 litrové sklenice pickles a kimchi, které dostanete na kurzu. 

Upečený chléb a housky. 

Kvásek. 

Recepty na 3 druhy kvasnicového chleba. Pět receptů na kvasové chleby. 

Recept na Kimchi, zlaté zelí, párty pickles, červenou řepu jako pickles a klasické pickles. 

Jak se přihlásit?

Pomocí formuláře na webových stránkách. Pokud nejste zaregistrovaní, během chvíle vás intuitivní formulář navede. Díky registraci vám už žádný kurz neunikne, jelikož budete mezi prvními, kteří se o kurzu dozvědí.

Cena kurzu: 1500 Kč

Platba na místě v hotovosti. 

Pokud se nebudete moci na kurz dostavit, prosím o kontaktování e-mailem (info@restaurace-zahrada.cz) co nejdříve anebo se rovnou skrze profil odhlásit.

Kurz lze přenechat i jinému účastníkovi. Pokud přihlašujete na kurz kamarádku, prosím uveďte to do poznámky v přihlášce. 

O kurzech:

Kurzy jsou pořádány v prostorech Biorestaurace Zahrada. Podíváte se to profesionální kuchyně, kde se v týdnu připravují vaše oblíbená jídla a dezerty. Lektorkou vám bude sama šéfkuchařka a manažerka Zahrady, Lucie Beyerová. Třináct let praxe v denním provozu restaurace a studium na prestižní škole je zárukou nevšedního zážitku. Vyzkoušíte si na chvíli být v týmu nováčků kuchařů. Poznámkový blok je určitě dobré mít s sebou. Na kurzu je možné nahrávat a fotit. 

Jelokož se ale z prostoru restaurace budou kurzy stěhovat, jejich další působiště se včas dozvíte.