Kurz - Pořádné Pho

Tradiční vietnamská polévka, která je národním jídlem a zároveň i medicínou. K jeho vaření je nutno znát některá specifika. Po kurzu budete vědět, jak Pho uvařit, jak se orientovat při jeho výběru v restauraci a co přesně do něj patří, či nepatří.

Kurz vaření - Pho

16.2.2020 od 10:00 do 14:00

Co se na kurzu naučíte?  

Pořádný vývar, který je základem tradiční vietnamské polévky Pho. Získáte recept na hovězí, kuřecí ale i vege Pho. Naučíte se klíčení mungo fazolek, které je možné klíčit několika způsoby. 

Uvaříme tři druhy polévky Pho. 

Co s sebou:

Pohodlné oblečení, vlastní ostrý nůž, utěrku, zástěru. Na kurzech se smí fotit i nahrávat. Většinou jsou připraveny i netradiční suroviny na prodej – například čerstvý lotosový kořen, či některá z probíraných suroviny, kterou byste chtěli přivézt domů. Krabičky či skleničky na vaše výtvory :) 

Studijní materiály a recepty jsou v ceně kurzu. Poznámkový blok je určitě dobré mít s sebou.

Suroviny, ze kterých budeme vařit jsou v ceně kurzu. Není třeba nic shánět.

Jak se přihlásit:

Pomocí formuláře na webových stránkách. Pokud nejste zaregistrovaní, během chvíle vás intuitivní formulář navede. Díky registraci vám už žádný kurz neunikne, jelikož budete mezi prvními, kteří se o kurzu dozvědí.

Cena kurzu: 1200 Kč

Prosím o zaslání platby předem na účet 2594408001/5500

Jako variabilní symbol prosím uveďte své telefonní číslo a do zprávy pro příjemce své jméno a příjmení, abych byla schopná identifikovat příchozí platbu a potvrdit tak účast na kurzu. Prosím o zaslání jména a příjmení spolu s adresou, na kterou fakturu vystavím. To připsat do poznámky k přihlášce. 

Pokud se nebudete moci na kurz dostavit, prosím o kontaktování e-mailem (info@restaurace-zahrada.cz) co nejdříve anebo se rovnou skrze profil odhlásit. 

Při stornu kurzu týden (pracovní týden bez víkendů) předem, vracím celou částku. Kurz lze přenechat i jinému účastníkovi. Storna kurzů na poslední chvíli již nebudou možná. 

O kurzech:

Kurzy jsou pořádány v prostorech Biorestaurace Zahrada. Podíváte se to profesionální kuchyně, kde se v týdnu připravují vaše oblíbená jídla a dezerty. Lektorkou vám bude sama šéfkuchařka a manažerka Zahrady, Lucie Beyerová. Třináct let praxe v denním provozu restaurace a studium na prestižní škole je zárukou nevšedního zážitku. Vyzkoušíte si na chvíli být v týmu nováčků kuchařů.