Kurz - Kurz pečení zdravého cukroví

Různé druhy cukroví - vegan i vege, low carb i bez lepku. Průřez našimi oblíbenými druhy.

Kurz pečení zdravého Vánočního cukroví

Různé druhy „cukroví“ bez cukru. Použijeme špaldovou, bio pšeničnou, mandlovou mouku. Tuky kokosový, rostlinný i olej. Sladidla rýžový sirup, kokosový cukr, xylitol.

Perníčky Low Carb, rohlíčky, karobky…

Co s sebou:

Pohodlné oblečení, vlastní ostrý nůž, utěrku, zástěru. Na kurzech se smí fotit i nahrávat. Většinou jsou připraveny i netradiční suroviny na prodej – například čerstvý lotosový kořen, či některá z probíraných suroviny, kterou byste chtěli přivézt domů. Krabičky na vaše výtvory :) Na tomto kurzu si připravit vlastní zásobu kvašené zeleniny a sklenice budou v ceně kurzu. Ty si poté odnesete domů a necháte kvasit.

Studijní materiály a recepty jsou v ceně kurzu. Poznámkový blok je určitě dobré mít s sebou.

Suroviny, ze kterých budeme vařit jsou v ceně kurzu. Není třeba nic shánět.

Jak se přihlásit:

Pomocí formuláře na webových stránkách. Pokud nejste zaregistrovaní, během chvíle vás intuitivní formulář navede. Díky registraci vám už žádný kurz neunikne, jelikož budete mezi prvními, kteří se o kurzu dozvědí.

Cena kurzu: 1290 Kč

Nově prosím o zaslání platby předem na účet 2756155001/5500.

Jako variabilní symbol prosím uveďte své telefonní číslo a do zprávy pro příjemce své jméno a příjmení, abych byla schopná identifikovat příchozí platbu a potvrdit tak účast na kurzu. Faktura vám přijde ihned po připsání peněz na účet, proto vás prosím o zaslání jména a příjmení spolu s adresou, na kterou fakturu vystavím. To připsat do poznámky k přihlášce.

Pokud se nebudete moci na kurz dostavit, prosím o kontaktování e-mailem (info@restaurace-zahrada.cz) co nejdříve anebo se rovnou skrze profil odhlásit.

Při stornu kurzu týden (pracovní týden bez víkendů) předem, vracím celou částku. Kurz lze přenechat i jinému účastníkovi. Storna kurzů na poslední chvíli již nebudou možná.

O kurzech:

Kurzy jsou pořádány v prostorech Biorestaurace Zahrada. Podíváte se to profesionální kuchyně, kde se v týdnu připravují vaše oblíbená jídla a dezerty. Lektorkou vám bude sama šéfkuchařka a manažerka Zahrady, Lucie Beyerová. Třináct let praxe v denním provozu restaurace a studium na prestižní škole je zárukou nevšedního zážitku. Vyzkoušíte si na chvíli být v týmu nováčků kuchařů.