Kurz - Kurz přípravy SUSHI

Skvělé sushi je o dokonalé přípravě a surovinách. Základní kurz sushi vás naučí, jak vše zvládnout.

Co se naučíte a dozvíte? 

Víte, že sushi je národním pokladem Japonska? Jaká rýže je na něj nejvhodnější? Jaké suroviny jsou ty správné? Proč nejde doma připravený nakládaný zázvor nehutná stejně jako kupovaný?

Příprava rýže a její ochucení. Pražení sezamu. Wasabi.

California Maki - obrácená rolka s lososem a avokádem. Jak a kde vznikla. 

Teryaki Maki - s kuřecím masem. 

Sýrové maki se sušenými rajčaty. 

Tofu maki s řepu a mrkví.

Co s sebou:

Pohodlné oblečení, vlastní ostrý nůž, utěrku, zástěru. Na kurzech se smí fotit i nahrávat. Většinou jsou připraveny i netradiční suroviny na prodej – například čerstvý lotosový kořen, či některá z probíraných suroviny, kterou byste chtěli přivézt domů. Krabičky na vaše výtvory :) 

Studijní materiály a recepty jsou v ceně kurzu. Poznámkový blok je určitě dobré mít s sebou.

Suroviny, ze kterých budeme vařit jsou v ceně kurzu. Není třeba nic shánět.

Jak se přihlásit:

Pomocí formuláře na webových stránkách. Pokud nejste zaregistrovaní, během chvíle vás intuitivní formulář navede. Díky registraci vám už žádný kurz neunikne, jelikož budete mezi prvními, kteří se o kurzu dozvědí.

Cena kurzu: 1690 Kč

Prosím o zaslání platby předem na účet 2756155001/5500.

Jako variabilní symbol prosím uveďte své telefonní číslo a do zprávy pro příjemce své jméno a příjmení + název kurzu, abych byla schopná identifikovat příchozí platbu a potvrdit tak účast na kurzu. Faktura vám přijde ihned po proběhnutí kurzu, proto vás prosím o zaslání jména a příjmení spolu s adresou, na kterou fakturu vystavím. To připsat do poznámky k přihlášce na webu.

Pokud se nebudete moci na kurz dostavit, prosím o kontaktování e-mailem (info@restaurace-zahrada.cz) co nejdříve a nebo se rovnou skrze profil odhlásit. 

Při stornu kurzu týden (pracovní týden bez víkendů) předem, vracím celou částku. Kurz lze přenechat i jinému účastníkovi. Storna kurzů na poslední chvíli již nebudou možná. 

O kurzech:

Kurzy jsou pořádány v prostorech bio restaurace Zahrada. Podíváte se to profesionální kuchyně, kde se v týdnu připravují vaše oblíbená jídla a dezerty. Lektorkou vám bude sama šéfkuchařka a manažerka Zahrady, Lucie Beyerová. Třináct let praxe v denním provozu restaurace a studium na prestižní škole je zárukou nevšedního zážitku. Vyzkoušíte si na chvíli být v týmu nováčků kuchařů.