Kurz - Kurz přípravy SUSHI - ZRUŠENO
Skvělé sushi je o dokonalé přípravě a surovinách. Základní kurz sushi vás naučí, jak vše zvládnout.
ZRUŠENO
Víte, že sushi je národním pokladem Japonska? Jaká rýže je na něj nejvhodnější? Jaké suroviny jsou ty správné? Proč nejde doma připravený nakládaný zázvor nehutná stejně jako kupovaný?
Příprava rýže a její ochucení. Pražení sezamu. Wasabi.
California Maki - obrácená rolka s lososem a avokádem. Jak a kde vznikla.
Teryaki Maki - s kuřecím masem.
Sýrové maki se sušenými rajčaty.
Tofu maki s řepu a mrkví.
Co s sebou:
Pohodlné oblečení, vlastní ostrý nůž, utěrku, zástěru. Na kurzech se smí fotit i nahrávat. Většinou jsou připraveny i netradiční suroviny na prodej – například čerstvý lotosový kořen, či některá z probíraných suroviny, kterou byste chtěli přivézt domů. Krabičky na vaše výtvory :)
Studijní materiály a recepty jsou v ceně kurzu. Poznámkový blok je určitě dobré mít s sebou.
Suroviny, ze kterých budeme vařit jsou v ceně kurzu. Není třeba nic shánět.
Jak se přihlásit:
Pomocí formuláře na webových stránkách. Pokud nejste zaregistrovaní, během chvíle vás intuitivní formulář navede. Díky registraci vám už žádný kurz neunikne, jelikož budete mezi prvními, kteří se o kurzu dozvědí.
Cena kurzu: 1690 Kč
Prosím o zaslání platby předem na účet 2756155001/5500.
Jako variabilní symbol prosím uveďte své telefonní číslo a do zprávy pro příjemce své jméno a příjmení + název kurzu, abych byla schopná identifikovat příchozí platbu a potvrdit tak účast na kurzu. Faktura vám přijde ihned po proběhnutí kurzu, proto vás prosím o zaslání jména a příjmení spolu s adresou, na kterou fakturu vystavím. To připsat do poznámky k přihlášce na webu.
Pokud se nebudete moci na kurz dostavit, prosím o kontaktování e-mailem (info@restaurace-zahrada.cz) co nejdříve a nebo se rovnou skrze profil odhlásit.
Při stornu kurzu týden (pracovní týden bez víkendů) předem, vracím celou částku. Kurz lze přenechat i jinému účastníkovi. Storna kurzů na poslední chvíli již nebudou možná.
O kurzech:
Kurzy jsou pořádány v prostorech bio restaurace Zahrada. Podíváte se to profesionální kuchyně, kde se v týdnu připravují vaše oblíbená jídla a dezerty. Lektorkou vám bude sama šéfkuchařka a manažerka Zahrady, Lucie Beyerová. Třináct let praxe v denním provozu restaurace a studium na prestižní škole je zárukou nevšedního zážitku. Vyzkoušíte si na chvíli být v týmu nováčků kuchařů.