Kurz - Základy indické kuchyně druhý termín
Druhý termín kurzu, který byl plně obsazen 25.4.2019

Práce s kořením, placky, luštěniny, vše co byste měli vědět o základech indické kuchyně + ukázka vegan Kormy
Základy indické kuchyně snadno a zdravě.
Naučíte se jak míchat koření a kde jej sehnat. Jakou rýži uvařit a jak správně, aby měla dostatek živin. Placky Chapati si oblíbíte pro jejich snadnou a rychlou přípravu. Uděláme dvě verze - originál a nutričně hodnotnější celozrnnou.
Společně uvaříme Kormu, ale ve veganské verzi ze sójového masa a seitanu. Vždy na kurzu zohledňuji bezlepkovou dietu.
Také přpravíme indickou čočkovou polévku.
Vhodné pro začátečníky.
Dárek!
Jako bonus ke kurzu získáte kuchařku - brožuru receptů na týden.
O kurzech:
Kurzy jsou pořádány v prostorech bio restaurace Zahrada. Podíváte se to profesionální kuchyně, kde se v týdnu připravují vaše oblíbená jídla a dezerty. Lektorkou vám bude sama šéfkuchařka a manažerka Zahrady, Lucie Beyerová. Třináct let praxe v denním provozu restaurace a studium na prestižní škole je zárukou nevšedního zážitku. Vyzkoušíte si na chvíli být v týmu nováčků kuchařů.
Co s sebou:
Pohodlné oblečení a obuv. Vlastní ostrý nůž, utěrku, zástěru. Na kurzech se smí fotit i nahrávat. Většinou jsou připraveny i netradiční suroviny na prodej. Krabičky na vaše uvařená jídla, které si můžete odnést s sebou domů a pochlubit se. Pokud je tedy cestou nesníte :) K dispozici jsou sklenice zdarma v případě, že nemáte vlastní krabičky.
Studijní materiály a recepty jsou v ceně kurzu. Poznámkový blok je určitě dobré mít s sebou.
Suroviny, ze kterých budeme vařit jsou v ceně kurzu. Není třeba nic shánět.
Jak se přihlásit:
Pomocí formuláře na webových stránkách. Pokud nejste zaregistrovaní, během chvíle vás intuitivní formulář navede. Díky registraci vám už žádný kurz neunikne, jelikož budete mezi prvními, kteří se o kurzu dozvědí.
Cena kurzu: 1000 Kč