Kurz - Pickels, Kimcchi a saláty

Probiotické saláty - pickles jsou nezbytnou součástí dobrého a zdravého jídelníčku. Potřebujeme je ke správné funkci zažívání. U nás je nejznámější kysané zelí . Naučím vás, jak si je připravit doma a mít vždy po ruce.

Co budeme připravovat?

To nejlepší z naší produkce!

Klasické pickles a jeho různé varianty  - s řepu, celerem, křenem, kořením...

Vodní pickles. 

Cibule v shoyu a banche.

Zázvorové párty pickles. 

Korejské Kimcchi v nší vegan a RAW úpravě.

Korejský mrkvový salát s koriandrem a chilli.

Klasickou zálivku Vinaigrette, dresink na pravý Caesar salát. 

O kurzech:

Kurzy jsou pořádány v prostorech bio restaurace Zahrada. Podíváte se to profesionální kuchyně, kde se v týdnu připravují vaše oblíbená jídla a dezerty. Lektorkou vám bude sama šéfkuchařka a manažerka Zahrady Lucie Tomášková Beyerová. Deset let praxe v denním provozu restaurace a studium na prestižní škole je zárukou nevšedního zážitku. Vyzkoušíte si na chvíli být v týmu nováčků kuchařů. 

Co s sebou:

Pohodlné oblečení, vlastní ostrý nůž, utěrku, zástěru. Na kurzech se smí fotit i nahrávat. Většinou jsou připraveny i netradiční suroviny na prodej – například čerstvý lotosový kořen, či některá z probíraných suroviny, kterou byste chtěli přivézt domů. Krabičky na vaše výtovory :) Na tomto kurzu si připravít vlastní zásobu kvašené zeleniny a sklenice budou v ceně kurzu. Ty si poté odnesete domů a necháte kvasit. 

Studijní materiály a recepty jsou v ceně kurzu. Poznámkový blok je určitě dobré mít s sebou.

Suroviny, ze kterých budeme vařit jsou v ceně kurzu. Není třeba nic shánět.

Jak se přihlásit:

Pomocí formuláře na webových stránkách. Pokud nejste zaregistrovaní, během chvíle vás intuitivní formulář navede.

Cena kurzu: 800 Kč