Kurz - Sladkosti a zdravé dobroty - neděle
Jak si zdravě napéci a zamlsat? Jak nahradit cukr? Jak upéci bez vajec a dokonce i lepku?

Co budeme připravovat?
Veganský kokosový pudink s čoko drobením.
Bezlekový korpus na dort.
Fitness dort z jasmínové rýže s banány.
Ukážeme si jak používat bílé tofu na krémy.
Upečeme si ovoce s omáčkou ze sušeného ovoce.
O kurzech:
Kurzy jsou pořádány v prostorech bio restaurace Zahrada. Podíváte se to profesionální kuchyně, kde se v týdnu připravují vaše oblíbená jídla a dezerty. Lektorkou vám bude sama šéfkuchařka a manažerka Zahrady Lucie Tomášková Beyerová. Deset let praxe v denním provozu restaurace a studium na prestižní škole je zárukou nevšedního zážitku. Vyzkoušíte si na chvíli být v týmu nováčků kuchařů.
Co s sebou:
Pohodlné oblečení, vlastní ostrý nůž, utěrku, zástěru. Na kurzech se smí fotit i nahrávat. Většinou jsou připraveny i netradiční suroviny na prodej – například čerstvý lotosový kořen, či některá z probíraných suroviny, kterou byste chtěli přivézt domů.
Studijní materiály a recepty jsou v ceně kurzu. Poznámkový blok je určitě dobré mít s sebou.
Suroviny, ze kterých budeme vařit jsou v ceně kurzu. Není třeba nic shánět.
Jak se přihlásit:
Pomocí formuláře na webových stránkách. Pokud nejste zaregistrovaní, během chvíle vás intuitivní formulář navede.