Kurz - Pečení bez lepku a bez cukru

Přihlásit se stále lze, budete v pořadí jako náhradník. Podle počtu náhradníků vyhlásím další termín. Bezlepkový kurz pečení (99%) bez cukru a pouze vegan. Naučím vás naše oblíbené recepty na sladké i slané dobroty! Dorty, housky a chléb.

Bezlepkové pečení!

Pizza bez lepku tak jak jí zvládnete levou zadní, hezky pěkně vagan style :)

Celerový a řepný burgr v makové bulce.

Čolkoládový dort ze špaldové i bezlepkové mouky s kokosovým krémem a černým rybízem bez cukru. 

Chilli čoko řez.

Bezlepkové bábovičky s pudinkovým krémem. 

Fermentovaný pohankový chléb

O kurzech:

Kurzy jsou pořádány v prostorech bio restaurace Zahrada. Podíváte se to profesionální kuchyně, kde se v týdnu připravují vaše oblíbená jídla a dezerty. Lektorkou vám bude sama šéfkuchařka a manažerka Zahrady Lucie Tomášková Beyerová. Deset let praxe v denním provozu restaurace a studium na prestižní škole je zárukou nevšedního zážitku. Vyzkoušíte si na chvíli být v týmu nováčků kuchařů.

Co s sebou:

Pohodlné oblečení, vlastní ostrý nůž, utěrku, zástěru. Na kurzech se smí fotit i nahrávat. Většinou jsou připraveny i netradiční suroviny na prodej. Krabičky na vaše "výtvory", které si můžete odnést s sebou domů a pochlubit se. Pokud je tedy cestou nesníte :)

Studijní materiály a recepty jsou v ceně kurzu. Poznámkový blok je určitě dobré mít s sebou.

Suroviny, ze kterých budeme vařit jsou v ceně kurzu. Není třeba nic shánět.

Jak se přihlásit:

Pomocí formuláře na webových stránkách. Pokud nejste zaregistrovaní, během chvíle vás intuitivní formulář navede.

Cena kurzu: 800 Kč