Kurz - Zdravé "cukroví" a Vánoce jinak

Sladké zdravější "cukroví" a štedrovečerní salát jinak, než obvykle. Proč ne, zkusit se má prý všechno :)

Vánoční pečení a makrobio vaření

Upečeme si rohlíčky, linecké, čokoládové - karobové "cukroví". Odnesete si i těsto s sebou domů na domácí pečení s rodinou. 

Připravíme chutnou kokosovou roládu. 

Dále se naučíme se tofunézu a salát bez brambor. Osmažíme seitan jako řízek, který si naložíme. 

 Vše vegan a makrobio. 

O kurzech:

Kurzy jsou pořádány v prostorech bio restaurace Zahrada. Podíváte se to profesionální kuchyně, kde se v týdnu připravují vaše oblíbená jídla a dezerty. Lektorkou vám bude sama šéfkuchařka a manažerka Zahrady Lucie Tomášková Beyerová. Deset let praxe v denním provozu restaurace a studium na prestižní škole je zárukou nevšedního zážitku. Vyzkoušíte si na chvíli být v týmu nováčků kuchařů.

Co s sebou:

Pohodlné oblečení, vlastní ostrý nůž, utěrku, zástěru. Na kurzech se smí fotit i nahrávat. Většinou jsou připraveny i netradiční suroviny na prodej. Krabičky na vaše "výtvory", které si můžete odnést s sebou domů a pochlubit se. Pokud je tedy cestou nesníte :)

Studijní materiály a recepty jsou v ceně kurzu. Poznámkový blok je určitě dobré mít s sebou.

Suroviny, ze kterých budeme vařit jsou v ceně kurzu. Není třeba nic shánět.

Jak se přihlásit:

Pomocí formuláře na webových stránkách. Pokud nejste zaregistrovaní, během chvíle vás intuitivní formulář navede.

Cena kurzu: 800 Kč