Kurz - Zdravé "cukroví" a Vánoce jinak
Sladké zdravější "cukroví" a štedrovečerní salát jinak, než obvykle. Proč ne, zkusit se má prý všechno :)

Vánoční pečení a makrobio vaření
Upečeme si rohlíčky, linecké, čokoládové - karobové "cukroví". Odnesete si i těsto s sebou domů na domácí pečení s rodinou.
Připravíme chutnou kokosovou roládu.
Dále se naučíme se tofunézu a salát bez brambor. Osmažíme seitan jako řízek, který si naložíme.
Vše vegan a makrobio.
O kurzech:
Kurzy jsou pořádány v prostorech bio restaurace Zahrada. Podíváte se to profesionální kuchyně, kde se v týdnu připravují vaše oblíbená jídla a dezerty. Lektorkou vám bude sama šéfkuchařka a manažerka Zahrady Lucie Tomášková Beyerová. Deset let praxe v denním provozu restaurace a studium na prestižní škole je zárukou nevšedního zážitku. Vyzkoušíte si na chvíli být v týmu nováčků kuchařů.
Co s sebou:
Pohodlné oblečení, vlastní ostrý nůž, utěrku, zástěru. Na kurzech se smí fotit i nahrávat. Většinou jsou připraveny i netradiční suroviny na prodej. Krabičky na vaše "výtvory", které si můžete odnést s sebou domů a pochlubit se. Pokud je tedy cestou nesníte :)
Studijní materiály a recepty jsou v ceně kurzu. Poznámkový blok je určitě dobré mít s sebou.
Suroviny, ze kterých budeme vařit jsou v ceně kurzu. Není třeba nic shánět.
Jak se přihlásit:
Pomocí formuláře na webových stránkách. Pokud nejste zaregistrovaní, během chvíle vás intuitivní formulář navede.
Cena kurzu: 800 Kč