Kurz - Kurz vaření - podzimní makrobiotika

Jak a co vařit v tomto ročním období, abych zůstal zdravý a mé děti také? Jak se ubránit virózám pomocí celostního přístupu? To si ukážeme a povíme na kurzu v Zahradě.

Téma kurzu:

Makrobiotika pro začátečníky zaměřená na období podzimu - plíce a tlusté střevo.

Kvašená zelenina - pickles, kimchi, vodní pickles.

Gomasio - solící směs pro zdravé dosolování.

Potraviny vhodné pro podzimní období a posílení obranyschopnosti.

O kurzech:

Kurzy jsou pořádány v prostorech bio restaurace Zahrada. Podíváte se to profesionální kuchyně, kde se v týdnu připravují vaše oblíbená jídla a dezerty. Lektorkou vám bude sama šéfkuchařka a manažerka Zahrady Lucie Tomášková Beyerová. Deset let praxe v denním provozu restaurace a studium na prestižní škole je zárukou nevšedního zážitku. Vyzkoušíte si na chvíli být v týmu nováčků kuchařů.

Co s sebou:

Pohodlné oblečení, vlastní ostrý nůž, utěrku, zástěru. Na kurzech se smí fotit i nahrávat. Většinou jsou připraveny i netradiční suroviny na prodej. Krabičky na vaše "výtvory", které si můžete odnést s sebou domů a pochlubit se. Pokud je tedy cestou nesníte :)

Studijní materiály a recepty jsou v ceně kurzu. Poznámkový blok je určitě dobré mít s sebou.

Suroviny, ze kterých budeme vařit jsou v ceně kurzu. Není třeba nic shánět.

Jak se přihlásit:

Pomocí formuláře na webových stránkách. Pokud nejste zaregistrovaní, během chvíle vás intuitivní formulář navede.

Cena kurzu: 800 Kč