Kurz - Kurz vaření - zdravý restart - sobota

Nedělní kurz je naplněn až po komín, protože půda by mu byla malá. Proto vyhlašuji sobotní termín na ten samý kurz. Oba dny budou vzhledem k vysokému zájmu s bonusem!

O zdravé vaření je velký zájem.

Nedělní kurz je naplněn až po komín, protože půda by mu byla malá. Proto vyhlašuji sobotní termín na ten samý kurz. 
Prosím nedělní náhradníky, aby se přehlásili na svém účtu sem na sobotu, pokud vám to vyhovuje a stejně tak mohou učinit i přihlášení zájemci (kteří nejsou mezi náhradníky).
Doufám jen, že všichni se nepřesunete na sobotu :D 

Mám velkou radost z vašeho zájmu a nadšení a je to pro mě velká výzva abych připravila skvělý a "výživný" kurz. 
Pokud je mezi vámi přihlášenými těhotná, prosím uvést do poznámky. Chtěla bych kurz obohatit o cílenou frekvenční terapii plazmového generátoru, zaměřenou na likvidaci plísní Candida a kvasinek obecně. 

Ve dvou se to lépe táhne. A co teprve s celou partou.

Společně si ukážeme jak na to. Začneme seriál kurzů, kde vám předám své poznatky a zkušenosti z praxe. Hlavně pak ze studia v Holandském Kushi institutu.

V první kurzu si řekneme o tom, jak funguje úžasná továrna - lidské tělo.

Připravíme si velkého pomocníka pro zvládání výkyvu cukru v krvi, který způsobuje nálady, chutě na sladké.

Ukážeme si, které suroviny kombinovat a jak. Uvaříme spolu chutný oběd dle zásad makrobiotického stravování. Bohatý na bílkoviny, kvalitní cukry, vlákninu...

Kurz bude vhodný i pro úplné začátečníky a zvláště pak ty, kteří chtějí jít do hloubky.

Součástí kurzu bude i jídelníček na týden, který si můžete vyzkoušt sami v praxi.

Na závěr si samozřejmě uděláme uvolňující dezert, bez kterého by to nešlo :)

O kurzech:

Kurzy jsou pořádány v prostorech bio restaurace Zahrada. Podíváte se to profesionální kuchyně, kde se v týdnu připravují vaše oblíbená jídla a dezerty. Lektorkou vám bude sama šéfkuchařka a manažerka Zahrady Lucie Tomášková Beyerová. Deset let praxe v denním provozu restaurace a studium na prestižní škole je zárukou nevšedního zážitku. Vyzkoušíte si na chvíli být v týmu nováčků kuchařů J

Co s sebou:

Pohodlné oblečení, vlastní ostrý nůž, utěrku, zástěru. Na kurzech se smí fotit i nahrávat. Většinou jsou připraveny i netradiční suroviny na prodej – například čerstvý lotosový kořen, či některá z probíraných suroviny, kterou byste chtěli přivézt domů.

Studijní materiály a recepty jsou v ceně kurzu. Poznámkový blok je určitě dobré mít s sebou.

Suroviny, ze kterých budeme vařit jsou v ceně kurzu. Není třeba nic shánět.

Jak se přihlásit:

Pomocí formuláře na webových stránkách. Pokud nejste zaregistrovaní, během chvíle vás intuitivní formulář navede.

Cena kurzu: 800 Kč

Termíny kurzů:

Leden 29.1. neděle

Únor 26.2. neděle

Březen 26.3. neděle

Duben 30.4. neděle

Květen 21.5. neděle

Mezi tím přibydou ještě další kurzy - Indická kuchyně, sladkosti bez cukru a vajec.

Kurzy pro firmy:

Překvapte svůj pracovní tým originálním teambuildingem v kuchyni bio restaurace. Nenáročné na přípravu, bohaté na zážitky. Takové jsou kurzy vaření v Zahradě. Kapacita kuchyně je 25 účastníků.